Om Wilej

Sunde investeringer i boliger – og ordentlig udlejning af dem 

Wilej etablerer og driver ejendomsinvesteringer for investorer, der gerne vil gøre op med dårlige historier om private udlejere. På den måde skaber vi sund, stabil forretning og ordentlige vilkår for dem, som vælger at bo til leje hos os.

Det bestræber vi os på

Ordentlighed og kvalitet

Vi opfører os ordentligt i alle relationer og fokuserer på kvalitet i alle led 

Sund forretning

Vi skaber sund forretning med 100% gennemsigtige vilkår og præmisser

Tilfredse kunder

Idéen om tilfredshed hos de kunder, vi arbejder for og med, er bærende hos os

Lejekunder

Vores løfte til de lejekunder, der vælger Wilej

I Danmark er det muligt at bo til leje overalt. Fra det lille kælderværelse til et kæmpe palæ. Med over tusindvis af udlejere at vælge imellem, vil vi være og repræsentere dem, som du kan stole på. Vi lover også, at vi ikke fokuserer på at tjene hver eneste mulige krone, når vi laver aftaler med dig. 

Erhvervskunder

Løftet til erhvervskunderne

Ejendomme har altid været en attraktiv investeringsmulighed. Og med ligeså mange ejendomsprojekter som der er store byer i Danmark, vil vi være dem, der rådgiver ekstra konservativt – med grundighed og fuld gennemsigtighed som de bærende elementer.

Historien bag, fortalt af Henrik

En meget lille ejendomsvirksomhed med noget større ambitioner

Det tog mig mange år at træffe beslutningen om at lave en ejendomsvirksomhed med ambitionen om, på den ene side, at stille gode udlejningslejligheder til rådighed for nogle stabile lejere og, på den anden side, rådgive (kommende) ejere af de samme boliger. Meningen har hele tiden været, at den enkelte lejer skal opleve at være værdsat kunde hos en nærværende udlejer (og ikke bare en heldig kartoffel i boligkøen, der alene skal prise sig lykkelig over at have fundet en tilfældig lejebolig). Bag det ønske ligger også et simpelt ræsonnement; nemlig at tilfredse kunder er det bedste udgangspunkt for en sund forretning.

Alle lejlighederne ligger på gode, attraktive adresser. Og de er istandsatte på en måde, så kunderne kan blive glade for at træde ind af døren – hver dag.

Navnet Wilej er en forkortelse af det knap så mundrette “Wagn Interaktionslejligheder” (som er min klodsede måde at sige på, at det handler om at være i samspil (mellem mig og dem, der henholdsvis bor i og ejer lejlighederne)). Jeg er helt oprindelig bankuddannet og har siden haft mange års erfaring som både funktionschef og direktør i større organisationer, både i det offentlige og det private. Jeg har også etableret et par virksomheder, hvoraf jeg solgte den første tilbage omkring årtusindeskiftet. I den forbindelse købte jeg mine første erhvervs-kvadratmetre på Vimmelskaftet i København, men der skulle alligevel gå 15 år, før jeg turde jeg springe ud i det og købe to lejligheder til beboelse i Hørsholm, og senere registrere navnet Wilej ApS, som nu er rammen om beboelsesaktiviteterne.

Siden er det gået stødt og roligt fremad. Jeg har handlet godt 10 lejligheder for mig selv – og mange, mange flere for andre. Undervejs har den erfaring selvfølgelig også gjort mig en hel del klogere. Lejlighederne i Hørsholm solgte jeg f.eks. allerede efter få år, da de ikke opfyldte alle de kriterier, som i dag driver Wilej.

Målet er i første omgang at Wilej skal være ramme om 100 attraktive lejligheder, placeret i større byer, primært på Sjælland. 5-10% af dem skal altid være ejet af mig (det handler både om “walk-the-talk” og om at gøre nødvendige erfaringer), mens de øvrige 90-95% skal være ejet af investorer, der har lyst til både at have en stabil, sund investering – og at blive behandlet som kunder selv. Og så “gør det ikke noget”, hvis de deler værdierne ordentlighed og kvalitet. Det er selvfølgelig en underdrivelse, for det er en entydig forudsætning for at være med. Hele den forklaring må du få, hvis vi en dag ses …

Når dagen er omme handler det hele om både sund forretning og tilfredse kunder. Simpelthen fordi jeg synes, begge dele giver så meget mening at få til at hænge sammen i en branche, der ikke nødvendigvis har dét ry. Wilej tjener ikke styrtende summer, men har en sund drift baseret på jordnær fornuft – i al oprigtig beskedenhed.

Som slogan har jeg valgt “Vi lejer sammen”. Det er meningen, at det skal signalere at både lejere, ejere og Wilej er afhængige af og ansvarlige overfor hinanden. Og så må det gerne i en bestemt sammenhæng forveksles med at “lege”. For lige netop at lege sammen er noget, vi gør med dem vi kan lide og deler interesser med.

Målet om de i alt 100 lejligheder og mindst det samme antal tilfredse kunder, er jeg en bid vej fra endnu. Selvom vi har rundet de 40 første boliger, mangler der stadig størstedelen … Men jeg tror på det af mange grunde. Er du nysgerrig og kunne mursten være noget for dig, så skriv endelig en mail til mig.

Nok om alt det. Nu kan du det meste af historien om Wilej og tankerne for fremtiden. Tak (!) fordi du overhovedet har gidet læse med hertil. Har du lyst til at følge med i fremtiden, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev her.

Det er “os”, du møder

Henrik Wagn

Henrik Wagn

Stifter af Wilej

Som alle andre iværksættere har Henrik næsten alle kasketterne i Wilej. Han har etableret og drevet egne virksomheder i snart 30 år, ligesom Henrik selv – med flere egne investeringer i ejendomme – har en omfattende hands on erfaring, han bruger i det daglige.