For erhvervskunder

Investér i ejendom til boligudlejning – uden at dele ejerskab med andre. Vi klarer alt

Wilej er for dig, der gerne vil i gang med at investere i boligudlejningsejendom, og som hverken har lyst til at dele investeringen med andre eller tid til at passe den selv.

  • N5-10% i afkast uden værdistigninger indregnet
  • NKøb af nyere ejendomme minimerer din risiko
  • NVi står for alt og sørger for, at du har tilfredse lejekunder

Sådan fungerer det

(de to første skridt koster ikke noget)

Du tager kontakt

Du skitserer ønsker for os, mens vi afstemmer dine forventninger til afkast

Vi udarbejder case

Vi udarbejder en business case, som du godkender, før vi aktivt går i markedet

Vi køber og udlejer

Vi forhandler, indkøber og udlejer boligen sammen med vores advokat

Du læner dig tilbage

Du får en opgørelse hver måned og afkastet direkte ind på din bankkonto

Værdistigninger er kun ekstra bonus

Vi budgetterer og fokuserer alene på drift 

En hvilken som helst case i Wilej tager 100% udgangspunkt i driftsøkonomien. Skulle din ejendom stige i værdi, kommer det oven i det afkast, som vi arbejder ud fra. Med fuld fokus på drift, kan du derfor regne med afkast og likviditet.

Kort og godt

Alle business cases er unikke og helt gennemsigtige

Når vi udarbejder din skræddersyede business case, er det et ufravigeligt krav, at den skal kunne formidles på én A4-side. Skal vi bruge mere, er det fordi, det enten er for kompliceret eller fordi, der er for mange (måske uigennemskuelige) parametre.

No cure – no pay

Ordentlighed er meget mere end bare et ord

Vi ved, at investering i mursten er omgivet af både gode og dårlige historier – ligesom vi ved, at det er en gratis omgang at postulere ordentlighed i den her branche. Derfor har vi taget konsekvensen fuldt ud: Du får ikke nogen regning fra os, før casen er i drift. 

360° boliginvestering

Vi passer aktivt hele din investering fra A-Z

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at det skal være lige så nemt at have sine mursten i Wilej, som det er at have en obligation i sit depot. De fleste erhvervskunder nøjes med at se den månedlige afregning fra os på deres bankkonto. 

To forskellige erhvervskunder fortæller

Spørgsmål og svar

Hvilke typer boliger investerer Wilej i?

Vi køber udelukkende lejligheder og rækkehuse placeret i nogle af landets større byer, hvor der er stor efterspørgsel på lejemål.

Hvad kan jeg forvente i afkast?

Det afhænger af dine ønsker til placering af din ejendom. Vi arbejder med afkast i spændet fra 5-10% af din investering, forudsat 60% realkreditfinansiering.

Kan jeg selv vælge belåningsgrad?

Ja, men kun op til 60%. Vi ønsker alene at arbejde for erhvervskunder, som har det økonomiske overskud. En højere gearing, vil gøre investeringerne mere sårbare.

Hvorfor investerer Wilej så konservativt?

Selvom ejendomsmarkedet bevæger sig op, bevæger det sig nogle gange også ned. I den sidste situation ønsker vi, at alle vores investeringer, for alle erhvervskunder, er solide.

Hvad koster Wilejs ydelser?

Vi fakturerer kr. 39.000 excl. moms for scouting og indkøb af en enfamiliesbolig. Hertil kommer et månedligt fee, afhængig af ejendommens indkøbspris, for at administrere og passe investeringen.

Kan jeg realisere min investering?

Ja, du ejer 100% din ejendom og kan altid sælge den med lejer, når du vil. Du kan også sælge den tom ifm. lejeropsigelse. Vi hjælper gerne med salg til en erhvervskunde i vores netværk.

Hvem er Wilejs typiske erhvervskunder?

Vores erhvervskunder har typisk frie midler i en VSO-ordning eller i et kapitalselskab (ApS). De har som regel andre investeringer og bruger Wilej som enten et stabilt supplement eller et reelt alternativ.

Er investeringen en godkendt VSO-aktivitet?

Ja, det er den som udgangspunkt. Vi anbefaler altid, at vores erhvervskunder rådfører sig med deres egen revisor og advokat, inden vi går i gang.

Hvad med risiko?

De væsentligste er tomgang (altså, at det ikke er muligt at finde en lejer) eller huslejenævnssager. Wilej analyserer altid disse risici meget grundigt, inden vi investerer.

Hvordan ser en business case ud?

Alle vores cases er individuelle. Du kan downloade en skabelon til basisposterne i dem herunder. Posterne er de grundlæggende indtægter og udgifter, som vi bruger til at vurdere og præsentere en ejendom. Du kan også bruge skabelonens poster til at vurdere en ejendom selv.

Download basisposter til business case

Er Wilej forsikret?

Ja, men selvom både vores rådgivning og administration er forsikret i TopDanmark, anbefaler vi selvfølgelig altid en gennemgang med egne rådgivere.

Hvem samarbejder Wilej med?

Wilej samarbejder primært med Nykredit på realkredit-siden og WTC-advokaterne på den juridiske del. Rently håndterer flow i lejekontrakter og endelig samarbejder vi naturligvis med et stort antal ejendomsmæglere og håndværkere.

Kontakt

Ønsker du at høre mere?

Der er mange fordele ved at investere i og udleje boliger. Gør du dig selv de tanker, skal du være mere end velkommen forbi. Så hælder vi kaffe på kanden og præsenterer en business case eller to. For eksisterende investorer, der deler ønsket om at behandle sine lejere som kunder, og derved have en stabil, sund udlejning, tilbyder Wilej også til at administrere deres ejendomme, forudsat de opfylder vores kriterier.

Helt uanset hvor du er i dag, vil du blive kunde et sted, hvor al vores energi bliver brugt på lige netop dét; kunderne. Kald det bare gammeldags, for det er dét, Wilej er. Men ikke u-moderne, for nærvær, gode oplevelser – og sund forretning – går aldrig af mode.

Ring til os på 82 82 47 47, eller send os en mail, hvis du vil høre mere.