Nytåret starter i Slagelse

januar 15, 2021

Siden Wilej åbnede, har jeg drømt om at have et sted i Slagelse. Det var et af de allerførste steder, jeg kiggede – og jeg tror faktisk også, det er den by, jeg allerflest gange er kørt hjem fra med uforrettet sag. Så meget desto større er min glæde selvfølgelig over, at året er startet med, at den nyeste Wilej-bolig ligger i Slagelse. Den 1. april kan jeg give nøglerne videre til et super-fint rækkehus tæt på centrum. Vil du se nærmere på det, er her et link. Og kender du nogen, som kunne tænke sig at bo i de rammer, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til mig.

På den måde kom 2021 godt fra start i Wilej. Jeg håber, det samme gælder hos dig, der læser med. Rigtig godt nytår!

Tilmeld nyhedsbrevet

Selvom vi synes, Wilej er vanvittig vigtig, surfer du næppe dagligt forbi. Har du alligevel lyst til at følge med, kan du indtaste din e-mail adresse, så modtager du automatisk besked om nye indlæg.