Næste stop: Hedehusene

november 25, 2020

Nu er det lige før, jeg også kan skrive stationsforstander på visitkortet. For enden af Hovedgaden i Hedehusene, og med kun et stenkast til stationen (hvis man tyrer … 😉), runder vi lige om lidt Wilej-bolig nr. 25.

Den 1. januar 2021 kan jeg give nøglerne til en ny lejekunde, som får adresse på Vesterkøb. Hvis du har fulgt med i bloggen, ved du selvfølgelig, det er lidt af en milepæl for mig at have nået de 25 første boliger. Jeg tør godt skrive, jeg er glad og stolt, men også enormt ydmyg, for det kan kun kan lade sig gøre i kraft af Wilejs lejekunder. Det er dem, som på daglig basis skaber fortællingen hér – og som Wilej helt enkelt ikke fandtes uden.

Med det udgangspunkt (altså at det handler om kunderne), stopper rejsen selvfølgelig ikke i Hedehusene. Toget kører videre, for jeg tror på, der er brug for Wilej andre steder også. Mit håb er stadig, på et-eller-andet tidspunkt, at nå 100 boliger og måske endda også snart at kunne kalde Wilej for landsdækkende med den første bolig vest for Lillebælt. Men inden træerne vokser ind i både himlen og til Jylland, skal jeg have fundet den næste lejekunde til Hedehusene, hvor der er det første åbne hus nu på søndag den 29. november kl. 10 (pga. Covid kun med tilmelding til henrik@wilej.dk). Kender du nogen, som gerne vil bo i en nyistandsat, lækker to-værelses med ordentlige rammer og tæt på alt er her et link til boligen.

PS! A propos på søndag: Det er første søndag i advent og derved allerede jul igen. Med ønsket om en rigtig god julemåned (trods alskens forsamlings-genvordigheder) får du også lige en tak for at læse med her. For ligesom Wilej ikke fandtes uden lejekunder, fandtes denne side heller ikke rigtigt uden læsere … 😉.

Tak fordi, du hænger på – og rigtig god julemåned!

Tilmeld nyhedsbrevet

Selvom vi synes, Wilej er vanvittig vigtig, surfer du næppe dagligt forbi. Har du alligevel lyst til at følge med, kan du indtaste din e-mail adresse, så modtager du automatisk besked om nye indlæg.