Lidt om copy paste og dybe tallerkener

maj 13, 2021

Det er ved at være godt to måneder siden, jeg sidst skrev nyt om udviklingen i Wilej, så jeg har besluttet at bruge det sidste af min Kristi himmelfartsaften på at råde bod på det.

Wilej er hverken specialiseret i avanceret hjernekirurgi eller opfinder af den verdenskendte dybe tallerken. I virkeligheden er det bare nogle få, helt simple principper og jordnær fornuft, som driver virksomheden frem. Derfor var det nemt at trykke “copy paste” og takke ja til de næste fire Wilej-boliger, som er kommet til siden sidst. De ligger i Høje Taastrup, Frederiksværk og i Ballerup (på henholdsvis Niebuhr Gade, Bagerstræde og to på Marbækvej), hvor vi alle stederne i forvejen har boliger og tilfredse lejekunder. Derfor vidste jeg, at der var mange, der gerne ville bo der. Hvad jeg selvfølgelig ikke kunne vide var, om der blandt de mange også var bare en enkelt sød og ordentlig hvert sted, som var klar til at flytte ind med kort varsel. Den uvished eliminerede Lene, Lillian, Hanne og Amanda nærmest med det samme … 😁.

At heldet åbenbart også lod sig kopiere de fire steder (og på den måde bliver ved med at forfølge Wilej), er jeg mere end taknemmelig for! Det var vist den svenske tennisspiller Björn Borg, som engang sagde, at han havde lagt mærke til, at jo mere han øvede sig, jo heldigere blev han. Om det gælder for Wilej, ved jeg ikke – men jeg ved, jeg træner dagligt, fordi jeg synes, det er både virkelig sjovt og meningsfuldt hver eneste gang, jeg giver et sæt nøgler videre. Derfor gør jeg også alt, hvad jeg kan for at holde tempoet med en ny bolig hver 2.-3. uge, så vi kan runde 50 boliger i år. Om det lykkes må tiden vise, for med historisk lidt til salg, er jeg også nødt til at tage jeg en dag ad gangen i øjeblikket. Det gør nu heller ikke så meget, for når alt-kommer-til-alt er den enkelte bolig meget vigtigere end den præcise dato for, hvornår Wilej og jeg når det næste delmål.

Rigtig god weekend lige om lidt. Og tak fordi, du læste med.

PS! Nu er der kun 18 dage tilbage til kalenderen siger 1. juni og dermed “sommer”. Så er det nu meget rart, at den dybe tallerken er opfundet – også selvom det ikke er af mig – for jeg elsker koldskål 😉.

Tilmeld nyhedsbrevet

Selvom vi synes, Wilej er vanvittig vigtig, surfer du næppe dagligt forbi. Har du alligevel lyst til at følge med, kan du indtaste din e-mail adresse, så modtager du automatisk besked om nye indlæg.