Forelsket i København

juli 26, 2021

Det er mere end 60 år siden, filmen “Forelsket i København” havde præmiere, så jeg er ikke gammel nok til helt at kunne påstå, jeg er vokset op med den. Alligevel hørte jeg mig selv nynne med på Bent Fabricius-Bjerres kendingsmelodi i bilen på vej hjem fra Flaskegade, hvor Wilejs første bolig i hovedstaden blev en realitet for nogle uger siden. København er (også) en fantastisk by at bo i, og nu kan jeg 1. oktober give nøglerne videre til Simon og Isabella, som overtager en skøn to-værelses med to altaner i Carlsbergbyen. Det glæder jeg mig allerede til.

Men det er ikke kun København, der lægger nye kvadratmetre til nye lejekunder efter sommerferien. Wilej overtager nemlig også den tredje 2-værelses i Essex Park i Høje Taastrup, hvor Tobias flytter ind til august, og næsten samtidig det tredje rækkehus i Haslev, denne gang på Ole Rømers Vej, som fra september bliver rammen om Frank og Renatas liv tættere på børn og børnebørn.

Så vel er jeg forelsket i København, men altså også i Høje Taastrup og Haslev. Og … nårh-ja; så i Næstved, Kokkedal, Frederiksværk, Ballerup, Taastrup, Ringsted, Slagelse, Køge, Helsinge, Hedehusene, Greve, Farum, Ringe, Roskilde, Allerød og Frederikssund. Men kun fordi der bor Danmarks bedste lejekunder alle stederne! Tak til alle jer – både nye og “gamle”. I gør det hele værd at arbejde for.

Fortsat god sommer.

Tilmeld nyhedsbrevet

Selvom vi synes, Wilej er vanvittig vigtig, surfer du næppe dagligt forbi. Har du alligevel lyst til at følge med, kan du indtaste din e-mail adresse, så modtager du automatisk besked om nye indlæg.