Første forårsdag. På rigtig mange måder …

marts 1, 2021

Der kommer til at ske mange gode ting i det forår, som starter i dag. Solen og varmen begynder så småt at fortrænge frost og mørke, Danmark åbner langsomt igen og vaccinerne bliver rullet ud. Det trænger vi vist allesammen til.

I noget mindre skala spirer foråret også i Wilej. Det er nemlig i dag, vores nye hjemmeside og logo bliver lanceret. For første gang kan man nu søge i boligerne, ligesom sitet generelt har fået et løft – både på design og indhold (som flere af Wilejs kunder i øvrigt har bidraget kraftigt til. Tak til alle jer!).

Og der spirer mere end det. For det er også i dag, Sanne bliver en del af Wilej. Hun har været selvstændig “altid” og forstår om nogen, hvad det vil sige at være optaget af tilfredse kunder. Jeg har kendt Sanne i mere end 20 år, og i fremtiden vil hun passe telefoner og koordinere mange af de praktiske opgaver, som efterhånden flyder en del i min hverdag. Jeg er virkelig stolt af, og glæder mig meget over, hun har sagt ja til at være med på rejsen.

Sidst, men ikke mindst, er det også i dag, Wilej har en størrelse, hvor vi med to nye telefonnumre for første gang kan markedsføre 24/7-telefonvagt (er du nysgerrig, finder du begge numrene her). Sagen er selvfølgelig, at ingen ved, hvornår uheldet er ude. Og skulle det være fredag eftermiddag, er der temmelig længe til mandag morgen. Det skal inden af vores lejekunder bekymre sig om i fremtiden.

På den måde synes jeg virkelig, det bliver lysere tider. At foråret så også er den tid på året, jeg holder mest af, gør det nemt at få øje på alt det gode. Jeg håber, det også gælder hos dig, der læser med!

Tilmeld nyhedsbrevet

Selvom vi synes, Wilej er vanvittig vigtig, surfer du næppe dagligt forbi. Har du alligevel lyst til at følge med, kan du indtaste din e-mail adresse, så modtager du automatisk besked om nye indlæg.