Farum sætter tempo-rekord

februar 10, 2021

Nogen gange går det rigtig stærkt: Lørdag eftermiddag for små to uger siden dukkede en ny lejligheds-mulighed op på nettet. Denne gang i Farum, hvor jeg meget gerne ville sætte en “Wilej-knappenål”. Jeg var netop sendt i Rema af familien for at handle, så jeg kørte ind til siden med bilen og ringede til nummeret på annoncen …

(herefter i nogenlunde kronologisk orden: Hurtigt hjem, forhandling om Wilej’s overtagelse, papirer på plads, udlejningsannonce på nettet, åbent hus, lejekontrakt afsted)

… og I dag kl. 14.30 kulminerede det hele så, da jeg kunne give nøglerne videre til Tina, som er den nyeste lejekunde i Wilej. At hun skal bo i de nye Farum-rammer, gør slutningen på historien – og starten på min weekend – noget nær perfekt.

Mens jeg på den måde kan glæde mig over både Farum og Tina, får jeg lige pulsen ned (bare en enkelt dag). Og så starter arbejdet med at finde den næste bolig, vi kan tilbyde til en ny lejekunde. Selvom det nu nok næppe bliver på vej til Rema igen i morgen, glæder jeg mig allerede.

Rigtig god weekend!

Tilmeld nyhedsbrevet

Selvom vi synes, Wilej er vanvittig vigtig, surfer du næppe dagligt forbi. Har du alligevel lyst til at følge med, kan du indtaste din e-mail adresse, så modtager du automatisk besked om nye indlæg.