Covin-tertid

oktober 25, 2020

Jeg er udpræget sommermenneske. Jeg elsker den lyse tid, så fra i dag tæller jeg ned til, urene skal stilles frem igen den sidste søndag i marts. Jeg håber så meget, at vi måske allerede på dét tidspunkt kan sidde sammen med alle de mennesker, vi holder af og tale om dengang, Covid-19 satte verden på den anden ende.

Med risiko for at forfalde til floskler og Gajol-citater har jeg altid (i modvind) lænet mig op ad den sandhed, der er gemt i den gamle talemåde: “Det er mørkest lige før daggry”. Og bedst som jeg gik og troede, det faktisk lysnede, skal vi åbenbart lige igennem anden Covid-bølge først. I forvejen er det de færreste 2- og 3-værelses boliger, som udgør de fleste af Wilejs’, der er egnet til større sammenkomster, hvis afstandskravet samtidig skal overholdes. Og når man fra i morgen desuden kun må mødes max. 10 personer, betyder det samtidig, at de fleste af vores lejekunder også skal indrette sig på mindre socialt liv uden for hjemmet. Derfor benyttede jeg i morges “anledningen” (altså kombinationen af nye Covid-19 restriktioner og vintertid) til at sende en lille, symbolsk hilsen med en valgfri lejefilm på nettet til alle Wilejs lejekunder. Meningen er, at vi så ”sammen-hver-for-sig” kan tage en tur i hjemmebiografen og måske for en stund glemme alt det, der rører sig.

For det er en vanskelig tid, men det skal nok løse sig. Det hele. Vintertiden gør det af sig selv og Covid-19 vender også. Det er kun et spørgsmål om tid. På samme måde – og helt uden sammenligning i øvrigt – som tiden også vil bringe flere Wilej-boliger (jeg tør godt vædde med, at det bliver l-æ-n-g-e før både vacciner og lyse nætter, for de første er på vej). Men det skal jeg nok vende tilbage til. Snart 😉.

Tilmeld nyhedsbrevet

Selvom vi synes, Wilej er vanvittig vigtig, surfer du næppe dagligt forbi. Har du alligevel lyst til at følge med, kan du indtaste din e-mail adresse, så modtager du automatisk besked om nye indlæg.